Stanija se udaje? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 21.Mar.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija se udaje? (Foto)

Stanija Dobrojević pojavila se u venčanici, i time šokirala sve koji su se našli na snimanju iste emisije. Ona je bila potpuno opremljena za venčanje, od glave do pete. Stanija se udaje, Stanija imala generalnu probu pred venčanje, Stanija izabrala venčanicu…

Bile su to samo neke od pretpostavki koje su kružile juče u studiju TV Pink kada se Stanija pojavila odevena u venčanicu.

Ona se nije previše obazirala na poglede i komentare koji su bili upućeni u >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << njenom smeru. Tek posle nekog vremena svima je postalo jasno zbog čega se starleta pojavila obučena u belo. Toga dana bila je u ulozi modela za jednu modnu kuću koja prozvodi venčanice.

Autor: Goran, Foto: Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.