Stanija prvi put OBJAVILA snimak sa NJIM - Fanovi UZBUĐENI, svi su čekali na OVAJ prizor

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 23:24

Stanija prvi put OBJAVILA snimak sa NJIM - Fanovi UZBUĐENI, svi su čekali na OVAJ prizor

Starleta Stanija Dobrojević trenutno živi na Floridi, a sada je objavila snimak tajanstvenog muškarca i ostavila time fanove u neizvesnosti.

Starleta i bivša učesnica rijalitija Stanija Dobrojević na društvenoj mreži Instagram objavila je video-zapis sa nepoznatim muškarcem u kolima.

Internetom su počele da kruže spekulacije o kojem momku je reč, a svi su odmah pomislili na Asmina Durdžića.

Ona je snimila vožnju u kolima, a na vozačevom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestu bio je muškarac što se jasno može videti na objavi.

U pozadini je išla pesma Aleksandre Prijović "Psiho", a Dobrojevićeva je napisala:

- To je ljubav! - pisalo je na objavi.

Za sada je nepoznato da li je reč i Asminu, a da li su se pomirili ostaje da sačekamo i saznamo.

Podsetimo, ona je objavila i fotku sa prozora svog luskuznog stana u Majamiju, a mnogima je promaklo ono što je ona zapravo napisala. Naime, ona je objavila papire, na kojima su markeri i flomasteri, te je istakla da je od Alibabe, tj. Asmina kom su u "Eliti" dodelili nadimak Alibaba, dobila iste.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.