Stanija na rolerima uživala u druženju sa svojim fanovima!

Izvor: Poznati.info, 30.Avg.2012, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija na rolerima uživala u druženju sa svojim fanovima!

Naime, srpski atraktivni fotomodel Stanija Dobrojević preksinoć se u Novom Sadu vozila rolerima sa nekoliko devojčica koje su njoj verna podrška i sa kojima se redovno viđa. Nakon vožnje, Stanija i drugarice su zajedno otišle u jednu poslastičarnicu da se oslade. Bivša učesnica „Surivora“ se inače redovno viđa sa svojim fanovima, a nisu bile retke situacije da su joj mnogi nepoznati dolazili i u stan, kada ih je ona bez problema primila unutra i sticala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << nova poznanstva i upoznavala one koji su najjače za nju navijali tokom rijalitija.

Inače, da Stanija privlači na sebe pažnju onim što radi, dobila je potvrdu i na svojoj grupi na Fejsbuku, koju ona lično uređuje. Juče je njena stranica na ovoj društvenoj mreži zabeležila 100.000. profila koji je prate, čime ne mogu da se pohvale ni mnogo veće muzičke zvezde u Srbiji. Primera radi, skandal majstor i pevačica Jelena Karleuša sa 15 godina estradnog staža ima 20.000 manje “lajkova” od Stanije na svojoj grupi na fejsbuku.

Stanija Dobrojević

Izvor i foto: Puls, Milen Vesović

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.