Stanija dala Kristijanu pare: Ne želim više da je vidim!

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija dala Kristijanu pare: Ne želim više da je vidim!

Stanija Dobrojević ispunila je svoj deo obećanja i polovinu novca od dobitka koji je osvojila kao pobednik rijalitija Farma 6, dala je Kristijanu Goluboviću.

Starleta i njen nekadašnji prijatelj Kristijan, danas su se sastali i u prisustvu medija, Stanija ga je naterala da potpiše priznanicu: "Kada sam išao za Novi Sad rekla mi je smradu jedan, daću ti novac iako si me pljuvao po svim medijim. Ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << me nije zabolelo kao ta njena izjava jer ja o njoj ništa nisam pričao, nijednu ružnu reč, već sam je štitio 125 dana i zbog mene je na kraju i pobedila kada su moji glasači glasali za nju. Obećala mi je 25.000 evra, kasnije je rekla da će mi dati 17.500 i na kraju mi je dala 12.000 jer je tvrdila da je imala troškove oko PR-a", rekao je Kristijan i dodao:

"Posle svega ne želim više da je vidim. Novac cu dati svojoj ćerki Veri. Planiram da kupim stan u Kraljevu i ovaj novac pripada mojoj ženi a ne meni i sa njom ću videti koliko ću novca dati u humanitarne svrhe. Koliko je Stanija jadna, potvrđuje činjenica da me je naterala da potpišem priznanicu kako sam primio novac što sam na kraju i uradio, pred advokatima i njenim PR-om", zaključio je.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.