Stanija SLAGALA Maju? Informacija iz SPOLJNOG SVETA pomrsila svima konce, Aleks i Car NISU RASKINULI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 10:09

Stanija SLAGALA Maju? Informacija iz SPOLJNOG SVETA pomrsila svima konce, Aleks i Car NISU RASKINULI?

Periperije kreću.

Veliku prašinu podiglo je gostovanje Stanije Dobrojević juče u "Eliti". Sem što se posvađala sa Aneli Ahmić, Dobrojevićeva je izgleda prenela neke informacie iz spoljnog sveta svojoj drugarici Maji Marinković!

Naime, Đedović je sa Matorom komentarisao ono što je načuo da je starleta prenela Marinkovićevoj, a to je da su Car i Aleks raskinuli.

U razgovoru sa Matorom, Đedović je otkrio da je Stanija rekla Maji da su njen bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filip Car i njena ljuta suparnica Aleks raskinuli. Prilikom čestitki od porodica Maja je na Zolinoj videla Cara, te je nakon toga imala mini nervni slom koji je pravdala time što nije videla svog ljubimca Lea kod Takija u krilu.

Marko tvrdi da je Stanija sve slagala kako bi odvojila Maju od Anđela, jer, izgleda da njihovo druženje nekome ne odgovara.

- Stanija je rekla da smo ti, Maja i ja napravili od Anite žrtvu. Još joj je rekla da bi je odvojila od Anđela, kako je Filip Car slobodan. Laže, bio je u klipu pre neki dan i spomenu Aleks. Hoće nas da utiša jer jedino Anita može nju da opere. Anita kada uđe u vezu sa ovim, to neće opstati, ona će da mu baca stvari i sve i fokus više neće biti na njoj -rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/društvene mreže/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.