Stanija JEDVA IZUSTILA OVO na snimak Asminovog polnog opštenja sa anonimnom devojkom NEMAM REČI...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 21:48

Stanija JEDVA IZUSTILA OVO na snimak Asminovog polnog opštenja sa anonimnom devojkom "NEMAM REČI..."

Bez reči...

Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti nakon što je njegova bivša partnerka, Aneli Ahmić, ušla u rijaliti i javno ga optužila da ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Nakon toga, Durdžić gotovo svakodnevno iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Aneli, a uporedno pokušava da ponovo pridobije Stanijino poverene i ljubav.

Aneli je u rijalitiju u par navrata naglašavala da ju je Asmin varao, a sada je Hype ekskluzivno došao u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posed njegovom eksplicitnom snimku iz hotelske sobe dok ima intimne odnose sa devojkom, te mu ona priža užitak.

Naime, na eksplicitnom snimku Asmin ima vrelu akciju sa nepoznatom devojkom, dok su oko njega njegovi drugari koji sve to snimaju, te mnogi tvrde da su u pitanju bahanalije. Oni su potpuno goli, te rade ono što se radi u četiri zida, bez publike.

Snimak je izazvao kataklizmu na društvenim mrežama, a svi se pitaju priliči li ovako nešto gospodinu, kakvim se Asmin predstavlja.

Eksplicitan snimak i fotografije pogledajte OVDE.

Starleta i bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević kaže da je u šoku zbog porno-skandala njenog dečka Asmina Durdžića. Naime, nakon što je u javnost isplivao snimak na kom se Asmin vidi kako orgija sa nepoznatom devojko, a sve dok ga snimaju drugovi u hotelskoj sobi, ona je kratko poručila da je šokirana onim što je videla i da nije u stanju da bilo šta više govori.

U šoku sam. Šta da vam kažem. Nemam reči i ne mogu sada da pričam - rekla je starleta za Pink.rs.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.