Stanija Dobrojević pokazala dečka? FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija Dobrojević pokazala dečka? FOTO

Stanija Dobrojević je posle premijere svog prvog singla "Glavni akteri" otputovala u Ameriku kako bi se odmorila i pripremila za nove poslovne izazove. A izgleda da je javnosti napokon predstavila i svog dečka!

Naime, Stanija je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se može videti da uživa u odmoru, a u uglu pored nje može se videti nepoznati muškarac. Mnogi su počeli da pretpostavljaju da je u pitanju njen dečko, koga krije od očiju javnosti već >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << duže vreme. Ona je izjavila da ima dečka i da je zaljubljena, a svi su se pitali kako on izgleda. Da li je ovaj mladić u pitanju, nije poznato, obzirom da Stanija na komentare svojih pratilaca nije odgovarala.

👸🏻 #CrnaPrinceza

Фотографија корисника Stanija Dobrojevic 👑 (@stanijadobrojevic) дана 29. Јул 2016. у 6:46 PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.