Stanija Dobrojević UHVAĆENA na ovoj lokaciji, u NJEGOVOM stanu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 00:03

Stanija Dobrojević UHVAĆENA na ovoj lokaciji, u NJEGOVOM stanu?

Šta se dešava, vreme će pokazati.

Atraktivna Stanija Dobrojević gde god da se pojavi prvuče veliku pažnju, a tako je bilo i večeras u najvećem gradu Vojvodine. Ona je iz rodne Rume, gde boravi poslednjih dana, otišla do Novog Sada.

Tamo se uputila svojim skupocenim belim automobilom, a paparaci su je pratili u stopu. Stanija je stigla na određenu destinaciju u ovom gradu, a tom prilikom parkirala je automobil uz ivičnjak i blokirala prolaz ostalima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic)

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Stanija je upravo uhvaćena na ulicama Novog Sada kako uživa u šetnji sa nekadašnjim dečkom iz druge sezone rijaliti programa "Zadruga" - Markom Markovićem.

A post shared by @marko_markovic_fp

Da li je ona sada došla u njegov stan, s obzirom na to da se prilično zadržala, ostaje nam da vidimo i saznamo u danima ispred nas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.