Stanija DIREKTNO o Majinim TAKTIKAMA - RASKRINKALA njene planove, progovorila o POMIRENJU sa Asminom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 23:34

Stanija DIREKTNO o Majinim TAKTIKAMA - RASKRINKALA njene planove, progovorila o POMIRENJU sa Asminom

Nije krila šta misli o aktuelnim dešavanjima...

Voditeljka Ana Radulović najavila je u emisiji ''Pitam za druga'' uključenje Stanije Dobrojević, koja progovorila o mogim stvarima, koje su zanimale javnost. Ona je otkrila kako joj deluje učešće njene prjateljice Maje Marinković, ali i odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Progovorila je i o svom trenutnom odnosu sa Asminom:

- Ne bih ja sad o tome. Nas dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo u nekom procesu stabilizovanja odnosa. Maja je previše iskrena. Nisam očekivala da će biti toliko iskrena - rekla je Stanija.

- Maja je fantastična. Uspela je da razbuca dva odnosa, a da to nije bio ni njen cilj. Maja je to uspela svojom pojavom. Na njima je kako će oni da se ponašaju prema tim devojkama. Janjuš je Aneli ''šutnuo'' u ćošak, kako bi opipao teren sa Majom. Maja je toliko bila iskrena, rekla je sve što je imala, odnosno da priznala mu je da ga ne voli i da emocije ima prema nekom drugom. Od onog leta kada je Janjuš njoj poslao preko nekog pare da abortira, tada ga je precrtala. Ona je Janjuša najviše volela, ali je nju emotivno razorio taj odnos, pa je haos prenela i na Cara. Ta opsesivna ljubav znamo kako je izgledala. Bogu hvala Car nije tu - dodala je Dobrojevićeva.

Progovorila je i o Anelinom trenutnom ponašanju:

- Nije prirodno da ne osetiš ljubomoru prema devojci, koja je značila nešto osobi u kojoj si zaljubljena. Svakoj normalnoj ženi bi to smetalo. Janjuš podučava Aneli, jer je i on sam veliki folirant. Maji sam rekla neke stvari, kako bi imala par kečeva u rukavu, ako je Aneli bude provocirala. Ako me Maja posluša, sve će biti kako treba - dodala je Stanija.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.