Stanija – CKM cica decenije

Izvor: Poznati.info, 04.Sep.2013, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija – CKM cica decenije

Stanija Dobrojević dobila je najviše glasova i proglašena je za CKM cicu decenije na proslavi tog magazina.

Stanija se prvi put na javnoj sceni pojavila 2010. godine, slikavši se za naslovnu stranu ovog magazina. Nakon toga starleta je postala zvezda rialiti programa.

Uredništvo ovog lista ju je uz laskavu titulu nagradilo i osmodnevnim krstarenjem Mediteranom za dve osobe.

Velika žurka ovog magazina za muškarce upriličena je pre dva dana na >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << splavu „River“, a Stanija je došla u pratnji brata Sanija i dečka Filipa Panajotovića.

U uskoj, kratkoj beloj haljini, koja je neodoljivo podsećala na venčanicu, s krunom na glavi, blistala je od sreće i ponosno pozirala fotoreporterima. Sreću zbog Stanijine nagrade nije krio ni njen izabranik, koji će s njom iskoristiti nagradno putovanje.

Na splavu „River“ bili su i Danijel Alibabić s verenicom Jovanom Nikolić, fudbaler Lola Smiljanić i drugi.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

CKM: Stanija je cica decenije

Izvor: Tracara.com, 05.Sep.2013, 08:49

CKM kaže da je Stanija cica decenijePo izboru čitalaca CKM magazina starleta Stanija Dobrojević apsolutna je pobednica u izboru za cicu decenije.Stanija Dobrojević ubedljivo je pobedila u konkurenciji od pedeset devojka. Cica decenije je anketa koju je sproveo popularni magazin CKM. Pored ovoliko...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.