Stalno udara na moj brak! Zadrugar stavio Anu Ćurčić na stub srama, optužio je da okreće ukućane protiv njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023, 23:14

"Stalno udara na moj brak!" Zadrugar stavio Anu Ćurčić na stub srama, optužio je da okreće ukućane protiv njega

"Ja nisam rekao da je žena folirant..."

Zorica Marković i Mikica Bojanić pričali su o Ani Ćurčić u pabu "Prijatelji".

Optužio je Anu da preko svojih prijatelja u Beloj kući "udara" na njegov brak i da okreće ljude protiv njega.

- Ja o sinoć neću da pričam, dobacila je Neci, on ostaje. Ženo, imaš svojih problema. To rade Peca i Neca, a ti su tu, pa si tu. Ja nisam rekao da je žena folirant, ja sad kažem pored bola, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulaziš da se svađaš sa Filipom, Mikicom i Markom - rekao je Mikica.

- Ja sam je jedva danas digla iz kreveta i naterala da jedem, to radim kao čovek. Rekla sam joj da prati teme, da joj vreme prođe. Njoj svaka rečenica počinje sa "Zvezdan", to je opsednutost. Kažem joj da se svašta dešava za stolom, da ne priča. Ja pokušavam da je smirim, stvarno je polupana. Ja ne znam šta ona priča sa ovom dvojicom jer ja ne sedim sa njim - govorila je Zorica.

- Dečko mene ne komentariše šest meseci u tom kontekstu, a dve noći zaredom udara na mene i moj brak, kako to? - pitao je Bojanić.

- Miljan baca koske meni i Zvezdanu. Neca je mene i Mikija šest meseci zvao tata, a sad se okreće. Njoj se nešto sj*balo, pa bi sve da udara - nastavio je Mikica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.