Šta uradi, ženo?! Bila je jedna od najlepših turskih glumica, a onda je otišla pod nož (FOTO)

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta uradi, ženo?! Bila je jedna od najlepših turskih glumica, a onda je otišla pod nož (FOTO)

Obožavali ste je u jednoj od najpopularnijih turskih serija u Srbiji „Sulejman Veličanstveni“, popularna Merjem je posle toga imala buran život. Ipak, nastavila je da radi i postavlja fotke na Instagram, pa je jednom i iznenadila pratioce.

Merjem Uzerli koja se proslavila ulogom Hurem u turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" boravila je u Kanu na filmskom festivalu gde je uživala na privatnoj žurci, a slike sa iste je podelila na društvenim mrežama. Upravo tada su mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << primetili da Merjemu snimku izgleda drugačije.

Naime, njeni fanovi navode da glumica izgleda kao da je preterala sa plastičnim operacijama. Mnogi su primetili da su joj usne veće, ali i jagodice, koje nekada nisu bile tako naglašene.

Glumica se nije oglašavala ovim povodom.

@enriqueiglesias 🎉 #privatconcert #cannesfilmfestival

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on May 12, 2018 at 2:11am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.