Šta to radi Viktorija Bekam da izgleda fantastično i sa 49 godina?!

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2023, 10:46

Šta to radi Viktorija Bekam da izgleda fantastično i sa 49 godina?!

Šta to radi Viktorija Bekam da izgleda fantastično i sa 49 godina?! Sudeći po onome što ona kaže i savetuje i drugima, ništa specijalno... Ovo može svako!

Viktorija Bekam praktikuje mašažu lica. Možete se prepustiti profesionalcu, a možete to odraditi i sami kod kuće. Pogledajte kako se radi ZOGAN masaža OVDE.

Italijanska masaža podmladiće vas 10 godina! Radite ovo ujutru!

Koža vrata je najosetljivija! Oslobodite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se bora na ovaj način! (VIDEO)

Viktorija Bekam koristi samo prirodnu kozmetiku i opsednuta je hidratacijom kože. Smatra da je ona najvažnija za lepotu i mladolikost.Ovaj korak nege nikada ne propušta i uvek kod sebe ima hidrantnu kremu.

Za područje ispod očiju obavezno koristi maske, najbolje one prirodne, a kožu održava zdravom i iznutra tako što uzima omega 3 masne kiseline.

Viktorija za ručak uglavnom jede dimljeni losos u kombinaciji sa avokadom. Kune se u ovu kombinaciju, objašnjavajući da avokado poboljšava zdravlje kože i sprečava bilo kakvo oštećenje, dok omega-3 masne kiseline sadržane u lososu održavaju kožu elastičnom i blistavom. Ono što izbegava da jede su mlečni proizvodi i prerađevine.

Za punoću usana koristi nude ruževe.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.