Šta ste bili u prošlom životu! Ko ste bili, kako ste živeli i šta ste to radili!

Izvor: Svet plus, 18.Maj.2022, 10:57

Šta ste bili u prošlom životu! Ko ste bili, kako ste živeli i šta ste to radili!

Vrlo precizno i tačno! Šta ste bili u prošlom životu! Ko ste bili, kako ste živeli i šta ste to radili! Bitan je mesec u kome ste rođeni!

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u JANUARU

Shvatili ste suštinu intimnosti i smisao porodičnog zadovoljstva do same srži. Verovatno ste u prošlom životu ostvarili vrlo ispunjavjaući porodični život u kom je bilo i više generacija.

Sad je vreme da krenete malo dalje i ostvarite neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ciljeve koji sežu dalje od porodičnog dvorišta. Svakako trebate da se profesionalno obrazujete i usavršavate koliko god je moguće.

Svaku priliku za razvoj karijere trebate iskoristiti maksimalno i popeti se na stepenicu više. Imate sve kvalitete da se razvijete u odličnog vođu, upravnika ili da dođete na takvu poziciju s koje ćete kontrolisati stvari i ljude oko sebe.

U prošlom životu verovatno ste bili osoba koja je vodila glavnu reč i dosta kruto se držala svojih pricipa.

Možda ste čak bili i vladar, ali pomalo dosadan i konvencionalan. U duši ste žudili za nečim novim i kreativnim i zapravo ste želeli razbiti okoštali obrazac, ali niste smogli snage da odstupite od obrazaca koji su vam unapred bili zadati.

Zbog svega toga sada, u ovom životu, trebate maksimalno razvijati kreativnost i ljudskost, te brigu za svakog čoveka, pa i onog naizgled beznačajnog. Humanizam i nadvladavanje ega za vas su najvažnije lekcije kojim se predano morate posvetiti.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u FEBRUARU

Napravili ste dugotrajnu vladavinu i ostvarili sve ciljeve koje jedan vladar može postići. Zatekli ste sami sebe u dubljem razmišljanju o smislu svega toga i zapitali se kuda dalje. Sad vam život pruža priliku da krenete u nova istraživanja novih neotkrivenih ciljeva.

Viši smisao, više spoznaje koje doprinose čovečanstvu, teme su koje će vas svakako zainteresovati. Nešto nedokučivo, nesvakidašnje, orignalno i van konvencionalnih obrazaca.

Na vama je da poradite na svojoj kreativnosti i istraživanjima koja ovaj svet vode napred. Sve što je stagnirajuće i kruto vama će biti dosadno, a sve novo i neistraženo za vas je pravi put koji biste sledili.

U prošlom životu bili ste pravi štreber koji je u svakom trenutku znao gde mu šta stoji, kakav će mu biti dan i ne daj Bože da išta naruši unapred utvrđen raspored sitnica i dnevni plan rada. Ova vrsta preciznosti oduzimala je vašem stilu života svaku spontanost, a vas učinila pomalo dosadnom osobom.

Sada ćete dobiti priliku da razvijete sve ono što niste ranije. Život će vas dovoditi u situacije koje će automatski rastopiti svaku vrstu dnevnog sitničavog plana i od vas zahtevati daleko kreativniji i intuitivniji pristup.

Možda ćete se uplašiti haosa, ali kad shvatite viši smisao stvari, počećete da se organizujete kroz nadvladavanje granica i saosećanja kao i toleranciju prema svemu i svakome.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u MARTU

U prošlom životu ste završili neko vredno delo i ostvarili zavidne radne rezultate. Vaše radne navike bile su primer mnogima. Zbog svega toga i sada ponekad osećate potrebu da radite po svaku cenu, ali sklonost perfekcionizmu sada vam više ne donosi očekivano zadovoljstvo.

To je zato što bi trebalo da idete dalje i prevaziđete male granice svojih organizovanih pregrada. Vera je nešto što tek trebate otkriti, ne nužno kao religiozni obrazac, nego kao pristup životu.

Radi se o izgrađivanju poverenja i veri u ljude, događaje i u nešto neopipljivo, a što se ne može proveriti testiranjem sumnji koje vam dolaze od starih navika. Prepustite se svojoj intuiciji i verujte da će stvari biti bolje. Takođe razvijajte kreativnost.

Odnosi s drugim ljudima, a posebno sa suprotnim polom bili su vam glavna tema u prošlom životu. Neretko ste živeli zbog drugih zaboravljajući sami sebe.

Ova sklonost dovodila vas je poziciju čak do nivoa zavisnosti, jer ste važne odluke takođe prepuštali drugoj strani. Okruženje u kome ste živeli bilo je uglađeno i uredno, a u njemu su se negovale gospodske osobine.

Zbog svega toga, sada, u ovom životu, morate naučiti lekcije samostalnosti i odlučnosti, pa čak i onda kad bi bilo najlakše osloniti se na druge. Ono što možete učiniti ili pokrenuti sami, učinite sami. Takođe je važno da negujete samodisciplinu.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u APRILU

U prošlom životu završili ste ili uspešno priveli kraju jednu lepu ljubavnu priču i to vas je na neki način obeležilo. Verovatno ste živeli sa svojom najdražom osobom potpun i srećan život udvoje i ostvarili sve njegove dobrobiti.

Zbog toga ste i sada osoba koja je širokogrudna i poštuje druge. Bili ste dobar partner (partnerka) i ugledan građanin. Sada se morate malo više posvetiti sebi i izboriti za svoje ideje, želje i načela.

Vreme je da u ovom životu uzmete stvari u svoje ruke i malo se više pokrenete u pravcu samostalnosti. Aktivan i sportski stil života nešto je što će uzdrmati monotoniju koju ponekad osećate, a vas pokrenuti na malo agresivnije poteze u životu.

Vaš prošli život bio je prilično ratnički. Ili ste zaista bili u žestokoj borbi i poznajete sve tajne strateških veština, ili ste se zatekli u situaciji kad ste jednostavno sve morali srušiti kako bi počeli ispočetka.

Ova vrsta potpune transformacije ponekad vas i sada dovodi u iskušenja da rušite stvari i onda kad bi to trebalo, ali i onda kada to ne bi trebalo. Zato je za vas od najvećeg značaja da naučite kako živeti smireno bez potrebe da stalno nešto razarate.

Vaš ideal ovaj put trebalo bi biti priča o kućici u cveću i mirnom životu i suživotu s drugima. To je slika i put kojim bi trebalo da idete, a što se ratovanja tiče, zaboravite ga. Negujte toleranciju i diplomatiju.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u MAJU

Vi ste u prošlom životu do kraja razvili umeće destrukcije. Verovatno ste bili general ili vojskovođa koji je razorio određena područja i u tome je bio i više nego dosledan.

Sada vam vaša stara slava dolazi na naplatu kroz ovaj život i to tako da se morate svojski potruditi da održite postojeće stanje stvari, da se obezbedite za svoja dobra i da sačuvate vrednosti koje posedujete. U to ćete ulagati jako mnogo truda, ali ćete s vremenom sve više shvatati da nije poenta u tome, nego da je stvar u pristupu.

Za vas je od najvećeg značaja da zauzmete konstruktivan stav i da doprinosite nečemu što se gradi, proizvodi ili neguje, a najbolje da se fokusirate na konkretne i opipljive rezultate.

Lakoća uzvišenih razmišljanja, dubina njihovih razmatranja, kao i mogućnost da slobodno putujete preko svih mora i granica, sve je to bilo prisutno u vašem prošlom životu.

Bili ste jedna vrsta filozofskog putnika, istraživača, slobodnjaka koji je živeo po svom, ali je i puštao druge da isto tako žive. Sada ste pomalo zbunjeni jer se ponekad osećate kao da ste pali s Marsa na zemlju i svakog dana morate da se prilagođavate mreži ljudi kroz koju ste prisiljeni da se krećete.

Komunikacija je lekcija koju učite, a sposobnost snalaženja u svakodnevnim situacijama takođe. Mnogo toga izgleda vam banalno, ali se u ovom životu morate spustiti na zemlju i probudite se, više okrenuti prema ljudima iz svog okruženja i s njima se povezati.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u JUNU

U prošlom životu ste oplovili svet barem deset puta i poznat vam je baš svaki kontinent. Za vas nema tajni koje niste otkrili i zato sada drugima možete dati odgovore na većinu njihovih pitanja.

Moguće je da ste bili i mudrac koji je doživeo prosvetljenje. Koja god verzija od te dve bila, sada, u ovom životu, vi bi trebalo jednostavno upućivati druge ljude jer znate više od njih. Odlično bi vam legle sve pedagoške delatnosti jer svoje golemo znanje morate prenositi drugima.

Možete se baviti i istraživanjem ili otkrivanjem nečeg novog kako bi svoje spoznaje stavili u službu drugih i otvorili im još jedna vrata percepcije.

Dolazite iz okruženja u kom je trebalo biti i više nego organizovan, oprezan i pametan. Bili ste osoba koja je čvrsto držala konce u svojim rukama, kontrolisala sve i svakog i vodila glavnu reč.

Zbog svega toga zato i sada ponekad ulovite sebe kako sve morate imati na dlanu ili pod kontrolom, ali vas to ne uveseljava, nego vodi u krute obrasce.

Vaš razvoj u ovom životu leži u napuštanju obrazaca vladanja po svaku cenu, u prepuštanju kolotečini života, dopuštanju sebi da pomalo i lutate otkrivajući lepotu porodičnog i intimnog života bez opterećenja vlastitim autoritetom i ambicijom. Naučite uživati i prestanite kontrolisati.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u JULU

Iza sebe imate zavidna dostignuća iz prošlog života, a koja su možda uticala na veći broj ljudi.

Bili ste vrlo ugledna osoba čjii je život primer uspešne karijere. Sad ste zadržali staru naviku da i dalje morate raditi nešto značajno, pa vam suočavanje s naizgled običnim stvarima izgleda kao gorko gubljenje vremena.

Ali naprotiv, baš te dnevne, porodične stvari, povezanost sa svojim najmilijima, baš to je put kojim bi trebalo ići. Karijeru ste završili previše nego dobro, a sad je vreme da razvijate druge sfere života. Pre svega to su one povezane sa udomljavanjem, svijanjem gnijezda, osnivanjem porodice i pažnja za nju.

Prošli život proveli ste živeći na svoj vlastiti način i zanemarujući konvencije društva. Bili ste i više nego slobodni i nezavisni, ali u duši dobri i sa osećajem za ljude.

Drag vam je bio i skitnica i karakteran bogataš, te niste pravili razliku između njih. Sada u ovom životu trebate usvojiti neka pravila igre, držati se pricipa i dosledno sprovoditi određene obrasce.

Nedostaje vam vaša sloboda jer vas život dovodi u situacije koje od vas traže poštovanje reda, a ne prepuštanje nekonvencionalnostima. Takođe morate više da se fokusirate na sebe i izgradite svoj stil, a manje se ugledajući na okolinu.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u AVGUSTU

Definitivno znate šta je to ljudskost i uvek ste bili spremni pomoći drugima bez obzira na njihove međusobne razlike. Veliki ste humanista izgrađenih načela.

Sada dolazi vreme kad bi trebalo odvojiti nešto svojih dobrih namera i za sebe, te dopustiti da vas pohvale za vaša dela. U ovom životu morate naučiti kako se zauzeti za sebe i za svoju poziciju u društvu, kao što ste se nekad tako predano zauzimali za druge.

Pozornice, društvena okupljanja, pa i ona u svrhu humanitarnih delatnosti, zabave i slično, sve su to mesta na kojima možete zablistati. Koliko ste pre bili diskretni, toliko sada morate obrnuto – nakitite se i izađite pred publiku. Ona vas čeka.

Bilo bi previše jednostavno reći da ste prošli život proveli u stilu obmane. Vi ćete već naći neki izgovor za to jer je vaša sposobnost obmanjivanja sebe, pa tako i drugih oko sebe, velika.

Lenčarenja, lutanja, maštanja, pijana uživanja, haos, sve ste to iskusili preko svake mere. Sada je vreme da u svoj život uvedete red i to do najsitnijih detalja.

Zdrave životne navike, uredan ritam života, mogućnost bavljenja medicinom ili sličnim poslom, sve bi to moglo doprineti da se rešite svojih starih navika i krenete putem razvoja sopstvene ličnosti. A on je u kristalizaciji vaših ideja, preciznom i urednom življenju i delovanju. Poput sata.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u SEPTEMBRU

U prošlom životu bili ste na najudaljenijim mestima gde čovek svojom dušom može stići – moguće je da ste otkrili najdublje tajne, ali one ne svima dostupne i na neki način skrivene.

Sad je vreme da sve to izbacite napolje kroz neko zanimljivo i konkretno delo, odnosno kroz rad. Ali ne bilo koji, nego onaj koji zadovoljava vaše prefinjene kriterijume.

Neki od vas bili su jako daleko, na drugom kontinentu i sada se vraćaju otuda sa spoznajama koje su dostupne samo nekima. Zato ih drugima trebate učiniti dostupnim na vrlo pažljiv način. Bavite se preciznim i finim delatnostima i već ćete doći na svoje.

Prošli život proveli ste u vrlo dinamičnom okruženju gde ste funkcionisali kao glavni inicijator događaja, ratnik, borac ili avanturista.

Zbog svega toga i sada povremeno imate potrebu zaigrati na kartu sporta ili samostalnih aktivnosti, ali vas to samo vuče u inerciju već ustaljenih i već viđenih motiva. Vi znate da se izborite za svoje ja, ali sada je vreme da se malo kultivišete i naučite živeti s drugima.

Za vas je od posebnog značaja suživot s nekom osobom, prepoznavanje srodne duše, kao i razvijanje umeća diplomatije kako bi sebe navikli i osposobili za zajednički život. Uvažavanje mišljenja drugih i razvijanje osećaja za meru za vas je takođe važna lekcija.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u OKTOBRU

Svoje sposobnosti razvili ste do neslućenih granica i svoju ličnost razvili i zaokružili na najveći mogući način. Bili ste individualac koji živi po svome. Sve je to bilo potrebno da bi se završio dobar deo vašeg sopstvenog razvoja.

Ali sad, u ovom životu, dolazi vreme kad svoju prebogatu ličnost trebate uklopiti u zajednički život s drugima. Tu ponekad imate poteškoće jer vam je ideja braka pomalo strana i rado biste zadržali staru naviku samačkog života.

Ali takav stil ne bi vam doneo sreću i vaša duša zapravo žudi za svojom drugom polovinom koju ćete predano i uporno tražiti. A kad je nađete trebaće vam još truda da ostvarite ideal kojem težite – zajednički život udvoje u kome se ravnopravno poštuju obe strane.

Pasivan stav i stalno gomilanje stvari, dobara i nekretnina dovelo vas je u poziciju da stagnirate.

Previše ste brinuli o onom što imate i previše ste se tome posvećivali, a niste uvideli da postoji potreba za kompletnom transformacijom i da stvari nikad nisu krute i večne. Sve se menja, a to trebate da naučite da prihvatite promene nešto je što ćete učiti kroz ovaj sadašnji život. Zato će vas isti neretko dovoditi u situacije kad ćete morati da menjate stvari ili čak i da ih rušite, a sve da biste opet počeli ispočetka.

Moguće je da se zateknete u izazovnom, nemirnom ili čak i ratničkom okruženju gde zaista treba brzo i pametno delovati i prihvatati to da prvo gubite, kako biste iznova gradili ispočetka.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u NOVEMBRU

Izgradili ste i namirili sebi sve što čovek može poželeti i sad se pitate zašto i čemu sve to. Verovatno ste bili bogati ili barem dobrostojeći, ali vas je vaše bogatstvo s vremenom pomalo i davilo jer niste nalazili ispunjenje u njemu.

Sada, u ovom životu, vi ste u potrazi za novim vrednostima, tražite nešto uzvišeno, duhovno, a potreba da se menjate ili da menjate stare obrasce, velika je. Ponekad su vaši postupci gotovo razarajući, ali sa svrhom da razbijete stare strukture, kako bi počeli graditi nove.

Razumete oluje i nevere i prihvatate ih kao dobrodošao vetar u leđa koji će vas pokrenuti na dublje i aktivnije učestvovanje u tkanju života.

Prošli život proveli ste u mnogobrojnim kontaktima i razvili umeće komunikacije na površnom nivou.

Vama zaista nikad nije problem započeti razgovor, ali se on neretko svodi na banalne teme. Znate uvući ljude u svaku vrstu teme. Sada dolazi vreme kad morate ovu svoju vrednu sposobnost staviti pod kontrolu i usmeriti na uzvišenije nivoe. Više vam se neće dešavati da pričate svugde i svašta, nego ćete reči i situacije birati, a pre svega detaljnije razmisliti pre nego li išta kažete ili učinite.

Lekcija ćutanja za vas je jedna od najdragocenijih u životu. Bavljenje filozofijom i dubljim razmatranjima takođe.

Šta su bile u prošlom životu osobe koje su rođene u DECEMBRU

Ispričali ste najlepše priče i povezali mnoge osobe zahvaljujući svom otvorenom duhu i sposobnosti da komunicirate. Verovatno ste bili glasnik koji je mnogim ljudima donosio razne vesti.

Zbog toga i sada savršeno shvatate srž komunikacije i s lakoćom uspostavljate kontakte. Ali put vas vodi na više nivoe i pred vama je široko prostranstvo novih ideja i prostora koje tek trebate otkriti i osvojiti. Svako istraživanje i putovanje za vas je melem koji doprinosi razvoju vaše ličnosti. Prelaženje svih granica za vas je imperativ koji biste možda katkada i izbegli, ali ste svesni da tim putem trebate ići.

Mnoge će posao odvesti u drugi kraj. Osećaj slobode ispočetka vas plaši, ali s vremenom više bez njega ne možete.

Umetnički stil života i povremena lutanja koja su vam bila potrebna kao izvor za vaša nadahnuća stvorili su od vas osobu koja se neretko prepušta trenutku i reaguje spontano bez nekih priprema ili organizacije.

Vi ste zaista živeli opušteno i pomalo boemski. Zato ste i sada vrlo zanimljiva osoba jer ste bili u prilici da istražujete i doživljavati i ono što mnogi nikada nisu mogli. Ali sada je došlo vreme kad sva ta svoja bogata iskustva i opijenost životom morate svrsishodno i organizovano uklopiti u svoj život.

Organizacija, odgovornost i kontrola stvari i situacija oko sebe potrebne su vrline koje svakako trebate razvijati u ovom životu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.