Šta se desilo sa Tanjom Savić?! Niko ne može da je prepozna, pevačica sve zaprepastila ovim potezom

Izvor: Svet, 20.Jan.2020, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo sa Tanjom Savić?! Niko ne može da je prepozna, pevačica sve zaprepastila ovim potezom

Tanja Savić iznenadila je brojne fanove objavivši na društvenoj mreži Instagram šta je uradila sa kosom. Umesto crnke, na kratkom snimku na njenom storiju blistala je opasna plavuša, a tome se niko nije nadao.
Bilo je čak i onih kojima je trebalo malo vremena da je prepoznaju zbog dugih plavih pramenova, nežno izlomljenih i dugih do struka.
Hit transofmacija trenutno je sve o čemu se priča! Tanja je, pak, ovo uradila iz poslovnih razloga i neće se još dugo zadržati, takoreći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u ovom tonu. Svakako, ukoliko nekada bude odlučila da promeni boju kose, plava bi joj očito dobro pristajala.

Svet Svet
The post Šta se desilo sa Tanjom Savić?! Niko ne može da je prepozna, pevačica sve zaprepastila ovim potezom appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.