Šta se desilo Teodori Džehverović? Pevačica ZBUNILA fanove, svi se pitaju šta joj je SA LICEM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 13:55

Šta se desilo Teodori Džehverović? Pevačica ZBUNILA fanove, svi se pitaju šta joj je SA LICEM (FOTO)

Iznenadila sve!

Teodora Džehverović od kada se pojavila na javnoj sceni važila je za atraktivnu plavušu.

Više puta je menjala svoj imidž i boju kose, ali nikad drastično nije eksperimentisala, te je godinama bila verna timu blondi devojaka, koje se "bolje zabavljaju".

Pevačica se pred sam rođendan odlučila na drastičnu promenu i postala brineta.

Mala Džehva se ofarbala u tamnu čokoladu a sa pratiocima na Instagramu podelila i prve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultate.Vidno raspoložena i nasmejana kako zbog rođendana tako i zbog novog izgleda objavila je čak video i sa maskom na licu, koja je frapirala njene fanove, gde se jasno vidi i nova boja kose.

Podsetimo, Teodora Džehverović operisana je 6. januara na Badnje veče kada joj je pukla cista na jajniku. Nakon intervencija njena majka Gordana sve vreme je vodila računa o njoj, a pevačica se jako brzo oporavila i vratila svakodnevnim aktivnostima, a vredno sprema i novi album, za koji je rekla da će biti spoj svega onoga na čemu je radila od početka svoje blistave karijere.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.