Šta nas čeka u sledećoj sezoni: Nove fotografije sa snimanja “Dosije X”

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nas čeka u sledećoj sezoni: Nove fotografije sa snimanja “Dosije X”

Nove fotografije Dejvida Duhovnog i Džilijen Anderson na snimanju nastavka serije “Dosije X” objavljene su u magazinu Entertainment Weekly.
Članak otkriva neke detalje o seriji, kao i naziv prve epizode nove sezone – My Struggle (Moja borba).

U prvoj epizodi agentima Molderu i Skali pridružiće se Džoel Mekhejl, koji igra Teda O’Malija, “novinara popularnog portala koji postaje Molderov saveznik”.
Saznajemo da se vraćaju i Mič Pilegi i Vilijam B. Dejvis, kao Volter Skiner i “Pušač”.
Ljubitelji “Dosijea X” prvu epizodu mogu očekivati naredne godine.


Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šta nas čeka u sledećoj sezoni: Nove fotografije sa snimanja “Dosije X”

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Nove fotografije Dejvida Duhovnog i Džilijen Anderson na snimanju nastavka serije “Dosije X” objavljene su u magazinu Entertainment Weekly...Članak otkriva neke detalje o seriji, kao i naziv prve epizode nove sezone – My Struggle (Moja borba)...U prvoj epizodi agentima Molderu i Skali pridružiće...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.