Šta li će tata reći na ovo? Sloba zaronio u Helenine grudi! (foto)

Izvor: Svet, 04.Feb.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta li će tata reći na ovo? Sloba zaronio u Helenine grudi! (foto)

Helena i Sloba ne libe se da budu intimni u javnosti, pa tako na drušvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima se ljube, a sada su podelili sa svima trenutak kada je pevač zatonio glavu u grudi Topalkove ćerke.

Naime, pevača je pogodila pesma koju je otpevala njegova draga, pa je u ekstazi zabio glavu u njeno poprsje. Helena je okačila fotografiju iz noćnog provoda na kojoj se više nego ludo zabavlja sa svojim partnerom. Na fotografiji vidimo Slobodana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji je “zaronio” u Helenine grudi, a ona je objasnila šta se dogodilo, pa je on tako odreagovao.
“Pogodila ga pesma”, napisala je Helena kao komentar uz fotografiju koju je okačila na svoj Instagram profil.

A photo posted by Slobodan Vasic (@slobasloba) on Jan 30, 2016 at 6:41pm PST

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.