Šta koristi Monika Beluči kako bi izgledala mladoliko?!

Izvor: Svet plus, 21.Jan.2021, 12:47

Šta koristi Monika Beluči kako bi izgledala mladoliko?!

Šta koristi Monika Beluči kako bi izgledala mladoliko?! Ona je simbol italijanske lepote, a sa godinama nije izgubila na šarmu. Ovo su njeni trikovi!

Monika Beluči je simbol italijanske lepote. Po njenom mišljenju, sa godinama nije izgubila nego je još više dobijala što se tiče lepote i izgleda. Ne drži nijednu posebnu dijetu, voli plivanje i jogu.

Obožava crveni karmin i duge opuštajuće kupke za telo. A kako neguje kosu? Monika ima raskošnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << gustu kosu i nosi frizure koju su uglavnom klasične. Ne voli dramatične promene boje kose i farbanje, trudi se da izgleda prirodno.

Monika i dalje nosi dugu ravnu kosu (obično je pravilo da je žene sa godinama skraćuju i posvetljuju).

Koristi šampon razblažen u vodi kako joj kosa ne bi bila previše isušena i veruje da je upotreba koncentrisanih šampona štetna.

Kosu pere dva puta nedeljno. Na koren kose stavlja maslinovo ulje i povremeno ga koristi za dubinsku negu.

Hladno ceđeno maslinovo ulje, bogato vitaminima A i E takođe koristi i u svakodnevnoj ishrani. Smatra da važna zdrava i balansirana ishrana ali da ne treba biti preterano strog prema sebi.

Izbegava feniranje tako da frizuru pravi samo onda kada učestvuje u javnim događajima i snimanjima, ostalim danima pokušava da joj da oduška.

Za njenu misterioznu lepotu zaslužno je i unutrašnje zadovoljstvo i sreća.

"Ukoliko ste zadovoljni i srećni, kao što sam ja, nemate razloga da brinete zbog starenja", zaključila je ona.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

 Ako imate previše aktivnu bešiku ove namirnice pogoršavaju stanje!

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.