Šta jede i kako vežba Hale Beri! Sve ovo možete i vi! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 14.Jul.2020, 09:35

Šta jede i kako vežba Hale Beri! Sve ovo možete i vi! (VIDEO)

Evo šta jede i kako vežba glumica Hale Beri (53) kako bi imala zategnuto telo. Sve ovo možete i vi! Ako imate dovoljno jaku volju... Nema boljeg osećaja od postavljanja cilja i njegovog ostvarenja!

Hale Beri ima 53 godine i izgleda – bolje nego ikad! Istina je, ova Oskarovka i osvajačica više filmskih nagrada Emi i Zlatni globus te majka troje dece oduvek se mogla pohvaliti svojim savršenim izgledom i isklesanom figurom, ali ono što je Beri postigla tokom poslednjih meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a u sklopu priprema za ulogu MMA borca u filmu Bruised zaista je – impresivno!

"Nema boljeg osećaja od postavljanja cilja i njegovog ostvarenja! Jedan od mojih ciljeva su bili isklesani trbušnjaci i napokon sam došla do njih! Osećaj je nestvaran", napisala je Hale uz sliku trbušnjaka te pozvala sve pratioce da imaju ciljeve i bore se za njihovo ostvarenje.

Kako je Hale Beri postigla ovaj izgled?

Svi treninzi i prehrambene navike koje upražnjava Hale Beri, a koji su je doveli do ovako savršenog izgleda nabrojani su u nastavku:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.