Šta je uradila Nikol Kidman?! (Video)

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2012, 04:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je uradila Nikol Kidman?! (Video)

Najčudnija scena koja je prikazana na ovogodišnjem Kanskom festivalu, sigurno je ona iz filma “Paperboy” u kojoj se vidi kako oskarovka mokri po tinejdž zvezdi.

Režiser Li Danijels je nakon prikazivanja filma “morao” da odgovara na nekoliko pitanja…

“Lika kojeg igra Zek Efron je ožarila meduza, a kako ga ne bi bolelo, trebalo je neko da piški na njega. Iako druge žene u sceni pojure da mu dodaju mast da je namaže, Nikol Kidman se pojavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i kaže: ‘Ako će neko da piški po tebi, onda ću to biti ja”, rekao je Denijels magazinu “GQ”.

“Bilo je teško snimiti ovakvu scenu”, nastavlja reditelj. “To se dogodilo trećeg dana snimanja. Nikol je prvog dana je snimala scenu seksa sa Džonom Kjuzakom, drugog scenu sa telepatskim seksom u zatvoru, a trećeg to. Hteo sam što pre da ‘pregrmimo’ te nezgodne stvari”.

Iako je “objasnio”, filmski kritičari su “jednoglasno” rekli da Kidmanovoj ovo nije trebalo, i da zbog ovakve scene verovatno neće zaraditi nominaciju za Oskara.

Mondo

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.