Šta je tražio, to je i dobio: Novak “napao” lopticama voditelja! (video)

Izvor: Svet, 15.Sep.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je tražio, to je i dobio: Novak “napao” lopticama voditelja! (video)

Kada postanete šampion Ju-Es Opena (i to po drugi put), ne dobijate samo svetlucavi pehar i ATP poene. Tu su i neke povlastice o kojima u drugačijim okolnostima ne biste mogli ni da sanjate. Na primer, dobijete mogućnost da legendarnog američkog voditelja gađate teniskim lopticama…
Stiven Kolber je, zajedno sa Džonom Stjuartom, utemeljio takozvane “lažne vesti” kao veoma važan način izražavanja u javnom prostoru u Sjedinjenim Američkim Državama. U pitanju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << parodiranje tradicionalnih televizijskih novinarskih programa, skoro uvek u cilju skretanja pažnje na važna ali zanemarena politička i društvena pitanja. Ova komičarska forma danas je popularna i rasprostranjena širom sveta.
Nakon što je njegov The Colbert Report zavredeo kultni status, Kolber je odlučio da prihvati ponudu i nasledi Dejvida Letermena kao voditelj, takođe kultnog programa televizije Si-Bi-Es, The Late Show.
U pitanju je program sa vrlo ekskluzivnim gostima (nedavno je tu bio i Ilon Mask), među koje sasvim izvesno spada i Novak Đoković.
Srpski teniser je dobio priliku da se šepuri sa trofejom osvojenim na “Artur Eš” stadionu u meču sa Rodžerom Federerom. Međutim, Stiven Kolber je Đokoviću ponudio i mogućnost da ga gađa teniskom lopticom, odnosno da servira direktno u njega. Jedino što je poznati voditelj imao kao svoju zaštitu jeste štit Kapetana Amerike, poznatog Marvelovog superheroja i jednog od popularnih Osvetnika.

Pitanje je, ipak, da li bi mu i on pomogao, da je Đoković, kao što nije, odlučio da servira punom snagom. Kako je sam rekao, njegovi servisi idu i do 210 kilometara na čas. Sreća pa se štedeo…

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je tražio, to je i dobio: Novak “napao” lopticama voditelja! (video)

Izvor: Scandal.rs, 15.Sep.2015

Kada postanete šampion Ju-Es Opena (i to po drugi put), ne dobijate samo svetlucavi pehar i ATP poene. Tu su i neke povlastice o kojima u drugačijim okolnostima ne biste mogli ni da sanjate. Na primer, dobijete mogućnost da legendarnog američkog voditelja gađate teniskim lopticama…..Stiven Kolber...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.