Šta je sa mozgom? Milica Pavlović: Da nije bilo mene, srpska scena ne bi nikada zaigrala! (video)

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je sa mozgom? Milica Pavlović: Da nije bilo mene, srpska scena ne bi nikada zaigrala! (video)

Milica Pavlović uživa u trenutnoj popularnosti, ali čini se da je pomalo pogubila konce. Mlada folk pevačica gostovala je u Jutarnjem programu televizije Happy i tom prilikom pokazala ogroman nivo samopouzdanja. Toliki da je iznenadila čak i najvernije fanove.
Na samom početku pričala je o scenskom nastupu i naglasila da misli da je upravo ona zaslužna za to što su pevači počeli da prave koreografije:
Sada, kada gledam mlađe izvođače često pomislim – da vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije bilo Milice Pavlović ne bi naša scena zaigrala nikada. Što znači da sam neka vrata gvozdena koja su bila napravljena kod nas u Srbiji uspešno otvorila“, rekla je.
Milica je zaboravila da su mnoge pevačice imale scenske nastupe verovatno i pre nego što je ona rođena – a Dragana Mirković i Lepa Brena su dokazi za to.
Pavlovićeva je otkrila i da je možda čak i previše angažovana i da to traje već godinama:
Počela sam da radim čim sam ušla u takmičenje i to se nikad ranije nije desilo.’
I za kraj, Milica je potpuno briljirala. Komentarišući svoj poslednji singl ‘Selfi’ rekla je kako je ona ‘firma’ i kako je jača od svojih pesama. I sve to govoreći o sebi u trećem licu (?!):
Pesma je super, fantastična, da se ne lažemo. U mom primeru, nije pesma jača od mene nego se čeka da se čuje koju pesmu će izbaciti Milica. Ne ono, dobra je pesma. Ne, dobro je celo pakovanje. Firma ‘Milica Pavlović’ je dobra.
Za pevačicu koja je na sceni samo tri godine, Milica o sebi svakako ima izuzetno visoko mišljenje. No, možda ne bi bilo loše da napravi svoj prvi solistički koncert, da objavi nekoliko albuma i zaista učvrsti svoju fan bazu, pa da tek onda počne govoriti o sebi kao ‘firmi’.
Uostalom, pogledajte njeno gostovanje i sami donesite sud.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Pavlović: Da nije bilo mene naša scena ne bi zaigrala

Izvor: Tracara.com, 09.Avg.2015, 13:40

Precenila se? Milica Pavlović je tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije Happy pokazala toliku dozu samopouzdanja da je iznenadila i njene najvernije fanove. Odmah se pohvalila svojim scenskim nastupom i izjavila da je upravo ona zahvalna za to što su pevači na našoj sceni počeli da prave...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.