Šta je bilo posle “Zaglavilo se”

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je bilo posle “Zaglavilo se”

Pogledajte trejler komedije “Ovako je sa 40″, nastavka hita iz 2007. godine.

Film Džada Apatoua je nastavak komedije o vezi za jednu noć koja se pretvorila u roditeljstvo. Glavni likovi su Debi i Pit, prijatelji junaka iz prvog dela.

Pet godina nakon prvog dela, Pol Rad i Lesli Man vraćaju se u uloge bračnog para sa decom koji se bliži važnoj prekretnici. Debi i Pit moraju da nauče da oproste, zaborave i uživaju u ostatku života… pre nego što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << poubijaju.

Pored njih, u filmu igraju Džon Litgau, Megan Foks, Kris O’Daud, Džejson Sigel, Melisa Marakti i mnogi drugi. “Ovako je sa 40″ stiže u bioskope na Dan zaljubljenih, najavio je distributer “Taramaunt”.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.