Šta ću ja sa TOBOM? Indira Levak otkrila razlog zašto njen suprug u početku NIJE HTEO da bude sa njom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 17:55

''Šta ću ja sa TOBOM?'' Indira Levak otkrila razlog zašto njen suprug u početku NIJE HTEO da bude sa njom

Indira Levak je skoro progovorila o problemima u njenom braku koji je, na prvi pogled, praktično savršen.

Pevačica je priznala da je njen brak, kao i svaki drugi, pun malih svađa i prepirki. Međutim, objasnila je da sve te male prepreke ona i njen partner lako i brzo pređu, da nisu tip ljudi koji dozvoljavaju da im te stvari ometaju dragoceno vreme zajedno.

- Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam Devica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede - objasnila je pevačica.

Nastavila je da objašnjava kako je njena ženka snaga upravo razlog zašto je drugi pol toliko voli.

- Mene muškarci veoma vole, vole tu moju žensku snagu. Kada sam upoznala supruga, bio je stegnut, malo se opirao. Mislio se: „Šta ću ja sa pevačicom?" A ja sam njega prva pozvala. Trebalo je na prvi dejt da dođe u 12 časova, a stigao je tek u 19, oklevao je. Vrlo sam otvorena, konkretna i snažna, baš kao i moje pesme. Verujte mi, suprug mi parira po energiji, volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu reč u kući. Tu sam da ga pratim i podržavam, kao i on mene - rekla je.

Zatim otkriva i tajnu iza njene sposobnosti da uvek ostane toliko pozitivna uprkos svim malim problemima kroz koje je morala da prođe.

- To sam prosto ja! Priroda i dar od Boga. Kažu da sam popila neki energetski napitak kada sam bila mala - rekla je kroz smeh.

- Vesela sam, ali imam i loše trenutke. Tada se sakrijem u četiri zida i procesuiram stvari, znam i da zaplačem, ali to brzo prođe. - zaključila je pevačica.

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.