Šta će sledeće Lejdi Gaga staviti na sebe?

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2012, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će sledeće Lejdi Gaga staviti na sebe?

Kaput napravljen od gitara i šešir ukrašen klavirskim dirkama, neki su od komada odeće koje će američka pop zvezda Lejdi Gaga nositi na prvom koncertu na svojoj svetskoj turneji, krajem ove sedmice u Seulu.

Lejdi Gaga, poznata po ekstravagantnom odevanju, nosiće i crni triko načinjen od više stotina šljaštećih najlonskih cevčica ušivenih zajedno sa metalnim dugmićima i staklenim delovima. Tu će biti i komad odeće napravljen od mreže i resa i ukrašen mnoštvom kristala >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i šiljaka. Crteži kostima, koje je osmislio Đorđo Armani, predstavljeni su u ponedeljak novinarima u Seulu.Lejdi Gaga je u Južnu Koreju doputovala u petak, nedelju dana pred početak turneje "The Born this way ball", koja počinje 27. aprila u Seulu. Koncert je zabranjen za mlađe od 18 godina. Medju najekstravagantnijim komadima garderobe koje je Lejdi Gaga nosila u karijeri je haljina od živog mesa.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.