Šta Džejmi Lanister radi u Domi???

Izvor: Prva.rs, 21.Okt.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Džejmi Lanister radi u Domi???

"Igra prestola" ulazi u petu sezonu tek sledećeg proleća, a fanovi marljivo pretražuju internet u potrazi za fotkama i snimcima omiljenih likova koji će ove sezone ići u Dornu.
Konačno je objavljen prvi klip, koji prikazuje nove likove, ali i bitno odstupanje od knjiga Džordža R. R. Martina!
Španski Kanal + je objavio set fotografija sa snimanja zbog kojih se svi pitaju šta Džejmi radi u Dorni.  U knjizi nema dela u kome Džejmi posećuje kuću Martel, ali ima deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << u kome on ide u zamak Harenhal a na putu sreće rođaku Lansel Lanister. 

Džejmi se, u knjizi, okreće protiv Serse i spaljuje njeno pismo u kome ga ona moli da se vrati. 

Peta sezona očito ne ide u tom pravcu pa je iznenađenje ali i isčekivanje novih epizoda "Igre prestola" još veće.
Fanovi mogu da vide i Dornjane, princa Dorana Martela, kapetana njegove straže Area Hotaha, kao i Tristana Martela i novu glumicu u ulozi Mirsele Barateon.
Vraća se Elarija Peščana, a tu su i Peščane zmije, vanbračne ćerke pokojnog princa Oberina.
Zavirite u petu sezonu:

 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.