Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 14:33

Srpski voditelj NAPUSTIO Jutarnji program - ovaj MEDIJSKI TRANSFER niko nije očekivao!

Oglasio se i stavio tačku na nagađanja!

Poznati voditelj doneo je odluku da otkaz na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Dobro poznato live televizije Prva već dugo vremena nema na malim ekranima, a sada je otkriveno i zašto.

Televizijski voditelj jutarnjeg programa Filip Čukanović doneo je odluku da stavi tačku na njegov rad Prvoj TV. Veliki transfer, kom se niko nije nadao, upravo se desio.

Dosta se spekulisalo zbog čega Čukanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugo vremena više nema na malim ekranima, a sada je stvar sasvim jasna. U pitanju je transfer, a on se oglasio za portal "Republika.rs" i otkrio sve detalje.

Čukanović govori da je dobio nekoliko ponuda i da će uskoro odlučiti za koju će priliku da se uhvati.

- Tačno je da nisam više deo Prve televizije. Za sada o transferima ne bih govorio ima nekoliko ponuda. Kada budem sam odlučio šta i kako poslaću zvanično saopštenje - rekao je Čukanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.