Srpski moćnik je želeo za sebe, rekla mu ne: Biljana Jevtić sa Acom je 38 godina, a odbila ovog zavodnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:28

Srpski moćnik je želeo za sebe, rekla mu "ne": Biljana Jevtić sa Acom je 38 godina, a odbila ovog zavodnika

Nije pala na njegov šarm.

Bivši direktor "Grand" produkcije Saša Popović u mladosti je bio veliki zavodnik, međutim, pevačica Biljana Jevtić, u koju je Saša bio ludo zaljubljen rekla mu je "ne".

- Video me je na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu on je zapamtio te bele čizmice što sam nosila i prišao mojoj prijateljici Radi i pitao: "Ko je ova devojka?". Ona mu je rekla: "Ma, beži, šta se raspituješ". "Ne", kaže on: "Ja sam stara čekalica". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Posle smo se upoznali - rekla je Biljana jednom prilikom, a na konstataciju da nije pala na njegov šarm, odgovorila je:

- Pa neka to ostane tajna, sada će on ovo da pročita pa da kaže: "A, ovo mi nisi rekla".

Inače, Biljana Jevtić i Aca Ilić, estradni bračni par, poznaju se od davne 1983. godine, a zajedno su od 1986. Preživeli su mnogo lepih i manje lepih trenutaka, ali su uvek ostali zajedno.

- Mi smo 38 godina zajedno. Čini mi se kao da je juče bilo kad smo se upoznali. Ljudi se jednostavno nađu. Došli smo do tog stadijuma da jedno drugom čitamo misli. Što se tiče tabloida i kada smo mi počinjali bilo je i tabloida i loših članaka... ali ne u toj meri kao danas. Bukvalno sam umela da odbolujem te neke priče, ali se navikneš. Meni je skoro moj sin otvorio oči i rekao: ''Mama, pa je l' znaš ti kojim se poslom baviš, to je normalno'' - rekla je Bilja nedavno.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.