Srpska pevačica napala rođenu majku nakon SMRTI emotivnog partnera - Ne zaslužuješ psa, a kamoli dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 21:56

Srpska pevačica napala rođenu majku nakon SMRTI emotivnog partnera - Ne zaslužuješ psa, a kamoli dete

Reči od kojih se ledi krv u žilama!

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić već godinama živi van Srbije i bavi se, kako je jednom prilikom otkrila, čitanjem tarot karata.

Njen privatni život, ali i estradno delovanje dugi niz godina skandalizovao je domaću javnost. Ilićeva je pokušala dva puta sebi da oduzme život, a u više navrata je priznala da je imala problem sa alkoholizmom.

Dunji su dve tragedije obeležile život. Pre šest godina njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emotivni partner sa kojim je živela u Italiji se predozirao nedozvoljenim supstancama i umro, a zatim, njen otac Jovan je pre četiri godine sebi oduzeo život.

- Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola. Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet. To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica - napsala je tada Ilićeva koja je zamerila rođenoj majci koja u teškim trenucima nije bila uz nju:

- Sram te bilo u ime svih žena koje ne mogu da imaju decu, zbog toga što si ti mogla, jer ti nisi zaslužila psa, a kamoli dete! - napisala je Dunja majci u poruci tada.

Premda je odnos sa majkom bio izuzetno turbulentan, pokojnog oca je smatrala za ogromnu podršku.

- Rekli su mi da sam te ubila. Ne bi to uradili, da su znali naš poslednji razgovor. Volim te tata. Ostajem jaka. I znam da si me ostavio bez tebe kako bi naučila da živim bez pojasa za spasavanje. Bio bi ponosan na mene. I rekao bi mi da sam veliki kreten zbog nekih grešaka koje sam pravila. Volim te tata. Znam da me čekaš. Ali sačekaj još malo. Želim da dođem u svom najboljem izdanju.

Podsetimo, o Dunji Ilić poslednja informacija dospela u javnost je da je u srećnoj vezi sa 16 godina starijim emotivnim partnerom, a biznis koji je pokrenula putem Jutjuba, tumačenje tarota, cveta, te zaradi najmanje 1.000 evra mesečno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.