Srpska glumica živi NA RUBU EGZISTENCIJE, a sada je snimljena doterana na javnom događaju! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 11:10

Srpska glumica živi NA RUBU EGZISTENCIJE, a sada je snimljena doterana na javnom događaju! (FOTO)

Iznenadila mnoge!

Predrag Bajčetić ostavio je neizbrisiv trag na filmskoj sceni, i kao režiser, i kao profesor i kolega, koji je u mnogo čemu pomagao glumcima, pa i Vesni Pećanac.

Glumica je povodom promocije njegove treće knjige posetila Narodno pozorište i obradovala mnoge.

Vesnu smo do sada imali priliku da vidimo na ulici ili u Narodnoj kuhinji, često ne tako raspoloženu, a juče nije bilo tako. Iako je probala da prođe nezapaženo, došla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otišla među prvima, ali je kamera uspela da je "uhvati".

Glumica nakon promocije nije bila raspložena za priču, te je iz gužve izašla čim su govornici završili izlaganja.

Podsetimo, umetnica poznata po ulogama u "Otpisanima", "Drugoj Žikinoj dinastiji", "Smrti gospodina Goluže" svojevremeno je istakla da joj je nizbrdo krenulo kada je umro njen suprug, reditelj Živko Nikolić. Ona već duže vreme živi na rubu egzistencije i gotovo da nemamo priliku da je vidimo na javnim skupovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.