Srpska glumica na meti napada jer rekla da je silovana

Izvor: Tracara.com, 31.Avg.2020, 12:33

Srpska glumica na meti napada jer rekla da je silovana

Foto: Screenshot Glumica Danijela Štajnfeld uzdrmala je region kada je u javnosti iznela da ju je početku karijere silovao moćnik iz filmske industrije. Svoje traumtično iskustvo iskoristila je da pomogne drugim žrtvama i to je sve prikazala u svom dokumentarnom filmu „Zaceli me“, koji je nedavno premijerno prikazan na „Sarajevo film festivalu“. Danijela je nakon svog priznanja naišla na ogoronu podršku, međutim, sada je otkrila da ima i pojedinaca na društvenim mrežama koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je osudili i uputili joj negativne komentare. Naime, ona je na svom Instagramu podelila sramnu prepisku koju je dobila od nepozatih korisnika Instagrama, koji su napisali da je sve u vezi sa silovanjem izmislia, a ona je ovim putem želela da objasni da je upravo zbog ovakvih stvari žrtvi teško da progovori o zlostavljanju. “Evo zašto je mnogima teško da progovore. Meni nije teško da govorim za sve one koje ove reakcije ne mogu da podnesu, jer sam ja zacelila svoje rane. Govorim u nadi da će moj glas doneti razumevanje da ne treba kinjiti i osuđavati žrtve”, poručula je hrabra Danijela.   The post Srpska glumica na meti napada jer rekla da je silovana appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Najvažnija poruka je da silovanje treba prijaviti odmah" VIDEO

Izvor: B92, 31.Avg.2020

Beograd -- Skandal koji već danima potresa srpsku filmsku industriju mogao bi uskoro da dobije epilog, bar tako najavljuje glumica Danijela Štajnfeld...Ona tvrdi da se klupko o moćniku koji ju je silovao polako odmotava i da će se sve brzo saznati. Ime još krije, a javnost nagađa ko je producent...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.