Eva Ras i Lepa Brena imale SUSRET SA MADONOM: Obe otkrile istinu o pravom izgledu svetski poznate zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 19:04

Eva Ras i Lepa Brena imale SUSRET SA MADONOM: Obe otkrile istinu o pravom izgledu svetski poznate zvezde

Kao na filmu!

Teško je poverovati, ali dve žene sa domaće javne scene susrele su se sa svetski poznatom pevačicom Madonom, i to u liftu.

Svojevremeno se pisalo da je komšinica u Monte Karlu pevačici Lepoj Breni bila slavna Madona, a folk diva je svojevremeno otkrila da je imala priliku da je sretne.

- Srela sam je u liftu. Ona je slatka, međutim, mnogo je sitnija nego što sam je ja zamišljala. Sva je u mišićima. S druge strane, lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kada sretnete nekog ko je toliko svoj život posvetio profesionalizmu i na kraju svojoj deci. Osetite to zadovoljstvo da vidite nekoga ko je ustao jako rano da ispija prvu kafu, pa posle toga sa svojim telohraniteljima odlazi na trening i jutarnje trčanje - prisetila se naša pevačica.

Susret u liftu sa Madonom je imala i naša proslavljena glumica Eva Ras. To se dogodilo Rio de Žaneiru.

- Jedne godine dobila sam nagradno putovanje na karneval u Rio. Posle nekoliko dana slučajno sam u liftu hotela u kojem sam odsela srela Madonu. Iznenadila sam se kada sam videla da je niža od mene. Rekla sam joj: "Znam ko si ti, presrećna sam što idemo liftom zajedno. Bavim se kulturom isto kao i ti, nisam planetarne slave, ali jesam glumica". Upitala me je: "A u kojoj zemlji si glumica?". Odgovorila sam joj: "U Srbiji, ti sigurno ne znaš gde je to", odgovorila sam joj. Pitala me je kako se zovem i rekla mi je da će me izguglati - priča Eva i dodaje da su se sutradan ponovo srele:

- Tada mi je rekla: "Izguglala sam i videla da nisi planetarna zvezda, ali jesi popularna u svojoj zemlji".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.