Srpska glumica ZAPROSILA dečka, izvadila prsten - rekao je DA! Onda je on zaustavio auto NASRED ulice

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska glumica ZAPROSILA dečka, izvadila prsten - rekao je DA! Onda je on zaustavio auto NASRED ulice

Nesvakidašnje.

Mlada glumica i pevačica Katarina Bogićević se nedavno verila, a sada je ispričala i dtelje proside.

Naime, ona je bila ta koja je prva zaprosila svog dečka Marka, koji je se bavi manekenstvom. Kako je kroz smeh rekla, to je bilo sasvim spontano i zabavno.

Na ovaj dan prije tacno 30godina se rodio jedan covjek meni jako bitan. Mislila sam prvo da je njegov stav opasan i nekako bahat ali kada sam ga pogledala direktno u oci osjetila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je vrijeme stalo. Nisam bila zbunjena,nisam se plasila,nije mi bilo neprijatno u tom trenutku sto smo se tako gledali,uzivala sam u tom nepoznatom pogledu. Povezanost. Mnogi ne vjeruju u moc povezanosti,svi su toliko duboko usli u “realnost” da su zaboravili da prepoznaju cistu,iskrenu ljepotu koja mozda stoji ispred njih ili je kao neki znak na putu. Ja imam 21godinu i imala sam veliku srecu da prepoznam. Povezanost. Ne umijem da objasnim do kraja sva moja osjecanja prema covjeku koji bas danas puni 30godina. Mnogo sam ponosna na njega. Trudi se oko milion I jedne stvari u nasem zivotu,stize sve da uradi,nista mu nije muka. Toliko je talentovan,tako ima prelijep sluh. Znate zasto?! Jer sve radi iz srca,sve radi iz osjecaja,vjeruje sebi i tako se poveze i ostvari sve sto je naumio. Duh koji je pun svjetla i snage. Hvala ti sto me ucis strpljenju i sto me cvrsto drzis. Hvala Bogu sto te je podario. Srecan rodjendan zivote moj ! 🙏🏻🖤 @d_o_sh_lj_a_k _______________________________ #happybirthdaylove #mylove #myfioncé #art #photography @gardasevicphotography 📸

A post shared by Katherine (Kate) 🌠 (@kejtofficial) on Oct 29, 2019 at 4:00pm PDT

- Nismo planirali verdibu, pa sam ja dobila ideju kada smo šetali ulicom. Tamo su bili oni likovi koji prodaju srebrno prstenje, i ja sam videla jedan ogroman, crni, pokazala sam mu i on je bio oduševljen. Rekla sam čoveku da nam sačuva prsten i razmišljala sam o tome. Zvala me je potom najbolja drugarica i rekla da je Marko pominjao da bi hteo da me veri, i ja sam joj predložila svoju ideju i ona je rekla da bi bila fora - izjavila je Katarina za "Blic".

Katarina je dodala da su njen dečko i ona bili na večeri, te da ga je isprva poslala da podigne novac, a onda mu pružila prsten za stolom.

Nakon toga je ipak zaprosio. Kako je Katarina ispričala, to je trebalo da se dogodi u Podgorici na njegovom rođendanu. Međutim, on nije mogao da čeka.

Sooo today I said YES to the man of my dreams... 🖤 He is the kindest,funniest most incredible man I’ve ever met. He is my friend and he became my partner. He is soo crazy and lovable in the same time. I love spending time with him and living together. I’m so proud to be his girl and will be even prouder to be his wife. Let’s make magic baby @d_o_sh_lj_a_k 🖤 _______________________________________ #ginger #singer #music #djandsinger #couplegoals #engaged #marriedsoon #lovethisman #loveofmylife #curlycouple #blackrings #luckyones

A post shared by Katherine (Kate) 🌠 (@kejtofficial) on Oct 26, 2019 at 3:13am PDT

Zaustavio je auto nasred ulice, izašao iz kola i zaprosio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.