Srpska STARLETA PROMENILA KRV: Nakon OPERACIJE preživela PAKAO zbog INFEKCIJE, jedva je preživela

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 19:04

Srpska STARLETA PROMENILA KRV: Nakon OPERACIJE preživela PAKAO zbog INFEKCIJE, jedva je preživela

Bila je primorana na ovaj korak!

Starleta Tamara Đurić pre skoro pet godina imala je operaciju ugradnje akvafilera u zadnjicu zbog čega je bila podvrgnuta operaciji koja je bila veoma teška.

Kako bi se regenerisala nakon pretrpljenog stresa, jer je bila u ozbiljnom zdravstvenom stanju, starleta se podvrgla tretmanu zamene krvi.  Nakon što su lekari uspeli da se izbore sa kritičnom zdravstvenom situacijom i infekcijom koju je imala. Savetovali su joj mirovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uzdržavanje od estetskih korekcija.

Tamara se nakon ovoga vrlo brzo vratila u teretanu, ali je počela da se zamara i nije mogla da povrati energiju. Promenila je način ishrane, odustala je od nezdravih navika, ali nije mogla da se reši osećaja umora. Bio joj je potreban jedan tretman kako bi regenerisala ceo organizam, a jedan prijatelj joj je dao savet da promeni krv.

Đurićeva je nakon konsultacije sa lekarom odlučila da promeni krv, otišla je u privatnu kliniku gde su njenu krv zamenili mlađom i svežijom. Nestali su umor i iscrpljenost. Gotovo mesec dana, četiri puta nedeljno išla je da menja krv, a svaka poseta je koštala 600 evra.  Đurićeva je nakon ovoga potvrdila da se oseća dosta bolje i da je puna energije.

Podsetimo, poznata starleta nedavno se podvrgla operaciji nosa, nezadovoljna rezultatom prethodne operacije. Tamara je tužila hirurga za 10.000 evra.

ŠOK SNIMAK: Bogata srpska pevačica jede ajvar i hleb na letovanju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.