Srpkinja izlečila čuvenog holivudskog glumca od seksualne zavisnosti!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja izlečila čuvenog holivudskog glumca od seksualne zavisnosti!

Slavni Hju Grant godinama se borio sa seksualnom zavisnosti, a njegov problem bio je toliko veliki da je stručna pomoć bila neophodna.

Grant je odlučio da angažuje sručnu osobu koja će mu pomoći da jednom za svagda reši problem koji ima, i izbor je pao na prelepu Srpkinju Jovanu.

Foto: Wikipedia/Tine Hemeryck

Jovana Hismaer, life-couch, rekla je da je izuzetno ponosna na svoju saradnju i uspeh koji je postigla sa Grantom.

- Hju je imao problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa seksualnom zavisnošću. Kao i svaka druga zavisnost, ona se trenira na jedan specifičan način. To je sve savršeno rešeno. On je sada u srećnoj vezi, ima dvoje dece, tako da ja sam jako ponosna- rekla je Jovana, rođena u Nišu.

Foto: Facebook/jovana.hiesmayr

Jovana je u Nišu završila Prirodno-matematički fakultet. Međutim, tokom poslednje godine studija, Jovana se uputila na ekskurziju po Evropi. Tada je upoznala čoveka za kog se udala, a sa kojim je potom dobila decu. Jovana se prvo bavila modelingom, radila je za velike svetske kuće i brendove, da bi se na kraju spletom okolnosti odlučila za profesiju u kojoj je danas vrlo uspešna.

Foto: Facebook/jovana.hiesmayr

(Telegraf.rsExkluziv)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.