Srećna vam Nova godina! Vaš Svet Plus!

Izvor: Svet plus, 31.Dec.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna vam Nova godina! Vaš Svet Plus!

Redakcija portala Svet Plus, svim svojim poštovanim čitaocima želi srećnu Novu 2016. godinu i novogodišnje praznike.

Godina za nama donela je mnogo lepih, ali i teških trenutaka. Zajedno sa vama uspeli smo da se na pravi i adekvatan način izborimo sa svim nedaćama i da vam svakodnevno donosemo  kvalitetne, zanimljive i ekskluzivne informacije. U predstojećoj godini od srca vam želimo puno zdravlja, uspeha i da vam svaki trenutak bude ispunjen radošću i ljubavlju. Budite i u 2016. godini uz nas, a mi ćemo se još više potruditi da opravdamo vaše ukazano poverenje.

Srećna Nova godina!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srećna Nova godina!

Izvor: Blic, 01.Jan.2016, 01:04

Poštovanim čitaocima "Blic" želi srećnu novu 2016. godinu!..Provedite je u zdravlju, sreći, ljubavi, miru i veselju! Neka Vam današnji dan bude prvi korak ka uspešnijoj novoj godini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.