Srećna godišnjica! Bekamovi lepši nego ikad

Izvor: Svet, 04.Jul.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna godišnjica! Bekamovi lepši nego ikad

Viktorija i Dejvid Bekam imaju divnu porodicu, na koju su oboje izuzetno ponosni. Dizajnerka je podelila sliku na Instagramu povodom proslave 16. godišnjice braka.
Bivši fudbaler i njegova supruga nasmejani gledaju u aparat dok poziraju sa svoje četvoro dece - Bruklinom, Kruzom, Romeom i Harper.
U komentaru je ponosna Viktorija napisala:
Srećna godišnjica, Volim vas mnogo i toliko sam ponosna na našu divnu porodicu“.
Par se venčao 4. jula 1999. godine u zamku u Dablinu u Irskoj. Od tada, njihova ljubavna priča je, čini se, sve lepša i lepša.
Srećna godišnjica!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Srećna godišnjica! Bekamovi lepši nego ikad

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015

Viktorija i Dejvid Bekam imaju divnu porodicu, na koju su oboje izuzetno ponosni. Dizajnerka je podelila sliku na Instagramu povodom proslave 16. godišnjice braka...Bivši fudbaler i njegova supruga nasmejani gledaju u aparat dok poziraju sa svoje četvoro dece - Bruklinom, Kruzom, Romeom i Harper...U...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.