Srđan Timarov je MALI ŠEF! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Timarov je MALI ŠEF! VIDEO

20th Century Fox i DreamWorks upravo su objavili novi trejler za animirani film "Mali šef", koji u domaće bioskope dolazi na proleće 2017. godine.

Mali šef  je priča o najneobičnijoj bebi koja nosi odelo, govori odraslim muškim glasom, nosi aktovku i ponaša se kao šef, a glas mu pozajmljuje naš poznati glumac Srđan Timarov. Ovo je urnebesna univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu,  pogotovo bebe koja uvek dobije ono što traži, hranu i piće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << 24 sata na dan, 7 dana u nedelji  i beskrajno puno sastanaka često i usred noći. Mali šef je na misiji da spreči najveće neprijatelje beba koji im otimaju ljubav i pažnju odraslih – pse, a u tome će mu pomoći stariji brat Tim.

U originalnoj verziji Malog šefa sinhronizuje Alek Boldvin, a u srpskoj pored Timarova glasove pozajmljuju i Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša. Emotivna komedija o važnosti porodice privući će sve generacije u bioskope od 13. aprila 2017. godine.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.