Srce mi lupa već danima! Kijanu Rivs još jednom oduzima dah!

Izvor: Svet plus, 21.Jul.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srce mi lupa već danima! Kijanu Rivs još jednom oduzima dah!

Vozio se na snimanje, a onda ugledao natpis na jednom travnjaku ispred kuće. Kijanu Rivs još jednom oduzima dah! Vlasnica kuće Stejsi je oduševljena njegovim gestom. Srce mi lupa već danima, kaže ona!

Vozeći se na snimanje filma "Bill & Ted face the music" sa scenaristom Edom Solomonom, 54-godišnji Kijanu Rivs ugledao je znak na travnjaku jedne porodične kuće. Odmah je shvatio da je namenjen upravo njemu, a njegov gest ostavio je bez teksta i ljude u autu ali i vlasnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << natpisa.

Na znaku postavljenom na travnjak porodične kuće u Luizijani je pisalo:

"Oduzimaš mi dah"

Ovde je reč o jednoj situaciji iz juna meseca kad je glumcu istu rečenicu neko dobacio iz publike, a on je odgovorio:

 "Svi vi oduzimate dah"

Kijanu Rivs se zaustavio i upoznao vlasnicu natpisa, kao i njenu čitavu porodicu, preneo je Index. Na poruku koja ga je zatekla dodao je svoj autogram i poruku:

"Stejsi, ti oduzimaš dah." 

Njegov saputnik Ed Solomon sve je snimio i objavio na Tviteru.

Stejsi je medijima rekla da je natpis odlučila da stavi kad je doznala da Kijanu snima film u njenom komšiluku. O neočekivanom susretu pohvalila se i na Tviteru.

"Juče mi se ostvario san! Znali smo da Kijanu Rivs snima u našoj ulici, moj sin je predložio da postavimo natpis i to smo i učinili. Nekoliko se automobila zaustavilo, ali onda se zaustavio on. Stvarno se zaustavio. O, moj Bože!"

Ni nekoliko dana nakon susreta ona nije mogla da se smiri:

"Srce mi lupa već danima. Obožavamo njegove filmove 20 godina, ako ne i više."

   

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.