Spremno je SVE ZA BEBICU - Aleksandra Nikolić pokazala kako će dočekati svoju naslednicu, trenutak koji su SVI ČEKALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 13:39

Spremno je SVE ZA BEBICU - Aleksandra Nikolić pokazala kako će dočekati svoju naslednicu, trenutak koji su SVI ČEKALI

Otkako je ostala u drugom stanju povukla se iz medija, a sada se bliži trenutak kada će na svet doneti bebu.

Pobednica šeste sezone "Zadruge", Aleksandra Nikolić, u osmom je mesecu trudnoće i s velikim nestrpljenjem očekuje trenutak kada će upoznati svoju bebu. Njen porođaj je planiran sredinom aprila meseca i tad će na svet doneti devojčicu.

Turbulentan odnos sa Filipom Carem je nije omeo u tome da uživa u drugom stanju i da se sprema za dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naslednice.

- Jedna predivna duša, hvala ti na svemu. Jako sam srećna što si mi baš ti došla u život - napisala je Aleksandra, a onda pokazala stvarčice koje uveliko priprema za svoju naslednicu.

Zatrudnela je sa bivšim partnerom iz rijalitija, Filipom Carem, sa kojim trenutno nije u sjajnim odnosima.

Od Filipa za sada nema ni taga ni glasa, a da li će prisustvovati porođaju, za sada nije poznato.

Podsetimo, Nikolićeva je nedavno proslavila svoj 26. rođendan u jednom Beogradskom restoranu, kada je uz objave na instagramu poručila:

- Ovo je bio moj najposebniji rođendan. Napunila sam 26 godina. Moja želja će se ispuniti za 2 meseca. Mogu slobodno reći da iza sebe ostavljam sve ružno i da tek od sada počinjem da živim. Zadovoljna sam svojim postignućima do sada... Ali tek očekujte od mene mnogo toga. I sami znate da apsolutno sve što zamislim i ostvarim. Nisam vam rekla nešto što je najbitinije, zavolela sam sebe -  napisala je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O.T.

BONUS VIDEO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.