Spremni smo da se ostvarimo kao RODITELJI Milica i Bora presrećni, jedva čekaju BEBU - proširenje porodice u planu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 16:24

"Spremni smo da se ostvarimo kao RODITELJI" Milica i Bora presrećni, jedva čekaju BEBU - proširenje porodice u planu

Rijaliti par podiže vezu na novi nivo.

Milica Kemez i Bora Santana uplovili su u ljubavnu vezu u rijaliti programu "Zadruga". Milioni gledalaca pratili su njihov turbulentan odnos, a onda su napustili rijaliti i uplovili u mirnu luku. Sada uživaju u ljubavi i na korak su od braka.

Progovorili su o planovima za narednu godinu i istakli su da žele da se ostvare kao roditelji.

- Mnoge planove smo ispunili ove godine. Renovirali smo stan i sve bitne stvari smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doveli u red. Sledeće godine bih volela da se ostvarim u ulozi majke, ako Bog da. Mislim da sam spremna za tu ulogu - rekla je ona, na šta je Bora dodao:

- Voleo bih da se ostvarimo kao roditelji, a pre toga planiram da se oženim Milicom. Napravićemo opštenarodno veselje. Ako se beba usput desi, hvala Bogu. To će biti dar od Boga.

Na pitanje šta se promenilo otkako su izašli iz rijalitija, oni kažu:

- Nakon četiri godine provedene u rijalitiju Bora je bio željan svega. Trebalo mu je vremena da se iživi i ja ga razumem. Pustila sam ga, sve je nadoknadio, ali makar u rijalitiju nije menjao devojke kao čarape. Sve sam podnosila stoički, a onda sam odlučila da izlazim. Da me neko ne bi ukrao, Bora se potrudio i izgladili smo odnos. S vremenom je sazreo... - smatra Kemezova.

- Znao sam da je Milica ona prava od početka, ali bio sam željan života. Nagledao sam se svega i shvatio da je u životu najbitnije imati zdravu porodicu. Zbog toga ću u budućnosti raditi na tome. Milica je zlatna devojka. Suvo zlato - priča Bora.

Srbija Danas/Informer/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.