Spremna još jedna tužba protiv rijaliti učesnika - ovog puta advokat mora da uđe u Šimanovce

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 00:16

Spremna još jedna tužba protiv rijaliti učesnika - ovog puta advokat mora da uđe u Šimanovce

Sve je otkrila šta će da se desi.
Miljana Kulić je otvorila dušu i otkrila sve detalje o tužbi koju je najavila takmičarka rijalitija "Elita" Snežana Jovičić protiv njenog bivšeg dečka Darijana Radomirovića.
Naime, kako je Miljana istakla, Snežana je odlučila da podnese tužbu protiv Darijana nakon njihovog raskida u rijalitiju, zbog njegovog navodnog ponašanja koje je doživela kao provokaciju.
Prema rečima Miljane Kulić, Snežana je donela odluku o podnošenju tužbe nakon što je procenila da je Darijan nastavio da je provocira čak i nakon njihovog raskida u rijalitiju "Elita". Ova odluka je izazvala dosta pažnje kako u rijaliti svetu, tako i među gledaocima, jer retko kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.