Spremite kokice: Stigao je novi Tarantinov film i traje puna tri sata (video)

Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite kokice: Stigao je novi Tarantinov film i traje puna tri sata (video)

Kventin Tarantino sve mora da radi na veliko, pa je tako slučaj i sa “Podlih osam”, njegovim novim filmom koji premijeru ima 7. januara. Film traje tri sata, imaće intermeco, uvertiru, a Tarantino je u ovom svojevrsnom vesternu naravno, našao ulogu i za sebe.

Pre početka snimanja filma u kom glavne uloge imaju Kurt Rasel, Semjuel L. Džekson (šesti put glumi u Tarantinovom filmu), Majkl Medsen i Tim Rot, scenario je procureo u javnost. Ekscentrični >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << reditelj je zbog toga želeo da odustane od snimanja, ali se ipak predomislio. Oni koji su imali priliku da vide predpremijeru kažu da je u pitanju “materijal vredan Oskara”.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Spremite kokice: Stigao je novi Tarantinov film i traje puna tri sata (video)

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.