Spremite kafu na putu ka poslu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Jan.2017, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite kafu na putu ka poslu! VIDEO

Živimo u brzom vremenu, a bez kafe ne možemo. Kako da stignemo na vreme i da istovremeno popijemo kafu? Uz aparat po imenu AnyCafe Travel Brewer!

AnyCafe Travel Brewer ima jednostavan dizajn i lako se koristi. Ubacite vodu i mešavinu za kafu, pritisnete dugme i za nekoliko minuta, vaša šolja sveže kafe je spremna. I što je najbolje, možete da pijete odmah iz vašeg termosa!

Ovaj termos - aparat za kafu ima bateriju koja se skida, te je možete puniti i tako uvek sa sobom nositi, da li kad krenete na posao ili na putovanje, izbor je vaš. Ono što je sigurno jeste da ćete uvek imati svoju dozu kafe uz vas.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.