Sprema se serija „Harry Potter“ za HBO Max

Izvor: Tracara.com, 25.Jan.2021, 20:36

Sprema se serija „Harry Potter“ za HBO Max

Američki mediji danas pišu da je u pripremi serija o dečaku čarobnjaku, Harryju Potteru, koja će se ekskluzivno emitovati na striming servisu HBO Max. Iako i dalje nema zvanične potvrde, Variety piše da se u ovom trenutku vodi više razgovora o potencijalnim scenaristima i režiserima serije. Još uvek se ne zna o čemu će se raditi u seriji, niti da li će pratiti romane ili doživljaje nakon njih. „Nemamo trenutno planove za seriju o Harryju Potteru,“ rekli su iz kompanije Warner >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Bros, koja je snimala filmove i striming servisa HBO Max, koji su u istom vlasništvu. Ipak, izvori tvrde drugačije. Serijal knjiga o Harryju Potteru jedan je od najpopularnijih svih vremena, jer je sedam knjiga iz serije prodato u više od 500 miliona primeraka širom sveta. Potom su adaptirani u osam filmova, koji su u celom svetu zaradili gotovo 8 milijardi dolara. Do danas su takođe prikazana dva filma iz serijala „Fantastične zveri“, a treći od pet planiranih filmova trebalo bi da bude u bioskopima 2022. godine. The post Sprema se serija „Harry Potter“ za HBO Max appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Sprema se nova serija o Hariju Poteru

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 13:24

Striming servis HBO maks želi da napravi seriju o Hariju Poteru, ali stvari su još u početnoj fazi...Kako prenosi Holivud reporter (Hollywood Reporter), HBO još traži scenariste čije će zamisli odgovarati onome što je produkcija isplanirala, a već dobro poznata filmska franšiza o Hariju Poteru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.