Sponzoruša otkačila dečka zbog privatnog aviona, ali je onda naučila lekciju VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jul.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sponzoruša otkačila dečka zbog privatnog aviona, ali je onda naučila lekciju VIDEO

Kobi Persin jedan je od najpoznatijih američkih "jutjubera", koji jako voli da snima skirvene kamere u kojima sponzoruše dovodi u neprijatnu situaciju.

Ovaj šarmantni mladić i ovoga puta, odlučio je da pokaže kako devojke lakog morala, padaju na bogatstvo mladića, te je snimio video u kome pokušava da osvoji devojku tako što je presreće na ulici. U prvom trenutku ništa mu nije polazilo za rukom, te mu je čak napomenula da ima i dečka, ali se onda pored njih zaustavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << crni džip iz koga mu saopštavaju da njegov avion poleće za 20 minuta.

Mišljenje devojke odmah se menja, kada je poziva da krene sa njom. Bez problema ulazi u džip i zajedno sa Kobijem kreće prema aerodromu, ulazi u avion i poziva svog dečka, kako bi mu saopštila da je bolesna, a onda je usledila lekcija. Pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.