Splendid Conference & Spa Resort 5* -Bečići NOVOGODIŠNJA PONUDA

Izvor: Svet, 19.Dec.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splendid Conference & Spa Resort 5* -Bečići NOVOGODIŠNJA PONUDA

Prvi crnogorski hotel sa 5 zvjezdica –Splendid Conference & Spa Resort 5* -Bečići , nastavlja tradiciju organizovanja novogodišnjeg slavlja od 31.decembra do petog  dana Nove 2020-te godine. Dah luksuza i ove godine je primamljiviji tokom novogodišnjih praznika , jer je Uprava Splendida  ostala vjerna tradiciji da vjernost gostiju – u danima darivanja nagradi atraktivnim aranžmanima po najpovoljnijoj cijeni . Aranžmani po posebnim cijenama od 370 eura traju  4 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ( 3 noćenja I svečana večera po izboru od 31.12 do 04.01. )čak 7 dana ( 5 noćenja uz jedno GRATIS) 470€. Posebna pogodonost je što gosti koji ne mogu da stignu 31.12. svoj aranžam po čak nižim  cijenama mogu osmisliti sve do 05.01.2020.. 
Vrhunski  kulinarski tim ( višestruko nagrađivan na svjetskim takmičenjima ) najavljuje specijalan užitak za čula vrhunskim specijalitetima crnogorske i internacionalne kuhinje uz najraznovrsniju eno ponudu .

Za muzički dio programa biće zadužene vedete mediteranskog pop zvuka : Neda Ukraden i Petar Grašo. Drugog januara goste će uz najnovije inostrane domaće pop hitove zabavljati bend Igora Simića, ali će I ljubitelji starogradske muzike moći da uživaju uz interpratore najpoznatijeg crnogorskog – orkestra Žutog Serhatlića .Kralj Meraka Haris Džinović svoj tradicionalni novogodišnji concert u Splendidu zakazao je za 03. Januar.
Za djecu se priprema poseban program koji počinje matineom i završava nešto poslije  2 sata nakon ponoći uz stalni nadzor profesionalnih vaspitača I animatora. Splendid je čuven po nesavkidašnjim predstavama I programima za najmlađe i kako kažu gosti , odrasli mogu bezbrižno mogu da odvoje vrijeme samo za sebe i uživaju dok se mališamni zabavljaju .Usluga se ne naplaćuje , a i smještaj za djecu do 11 godina je upola cijene ( ako roditelji povedu jedno dijete) odnosno besplatan ako Roditelji dolaze sa dvoje djece tog uzrasta .
Tokom dana možete uživati u koncertima klasične muzike I nastupima klapa , koji se priređuju u svim barovima I restoranima , ali I šetnji na hotelskoj plaži ili relaksaciji u Spa CeNtru 

Spa tretmani i ljubazno osoblje hotela učiniće da se nakon  glamuroznog provoda osjetite potpuno preporođeno I što je važnije spremno za provod,koji vas čeka već sljedeće noći .
Na vama je da odaberete društvo I provjerite zašto je  hotel Splendid Conferece&Resort već 14 godina epicentar glamuroznih zabava na “pjeni od mora “.
Hotel SPLENDID CONFERENCE& SPA RESORT *
MUZIKA:
Neda Ukraden , Petar Grašo, Haris Džinović , Orkestar Žutog Serhatlića. Igor Simić bend. 
 
HRANA:
31.12. Novogodišnji doček –GALA set meni 
 
01.01. -04.01.Švedski sto 
CIJENE ARANŽAMANA:
Četvorodnevni : 3 noćenja sa doručkom + svečana  novogodišnja večera 370 € po osobi 
-Sedmodnevni : 5 noćenja +1 GRATIS + svečana novogodišnja večera  470€ po osobi 
 
KONTAKT: 
Tel:+383 (0)33 773 777 
Mail: reservations@montenegrostars.com
The post Splendid Conference & Spa Resort 5* -Bečići NOVOGODIŠNJA PONUDA appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.