Spisak jezivih povreda koje je zadobila Šavija: Oko mi je oštećeno, ostajem u bolnici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 11:30

Spisak jezivih povreda koje je zadobila Šavija: "Oko mi je oštećeno, ostajem u bolnici!"

Starleta je primljena u KC Vojvodina sa teškim povredama.

Nataša Šavija, koju je navodno, pretukao Stefan Katrić, kako Telegraf.rs saznaje, u Urgentni centar KC Vojvodine primljena je sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

- U UC KCV dana 1. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š., koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoci, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja - navode u Kliničkom centru Vojvodine za Telegraf.rs.

Nataša se oglasila i tom prilikom otkrila detalje stravične tuče.

- Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi - rekla je ona, pa dodala:

- Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko.

- Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama - rekla je ona za "Telegraf.rs".

Naša redakcija pokušala je da stupi u kontak sa Natašom Šavijom i Stefanom Karićem, ali se oni nisu javljali na naše pozive. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTIŠLA NA SVADBU, PA SE VRATILA PREBIJENA! Šaviji osim polomljene vilice i unakaženog oka, fali i deo kose!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023

Stravične povrede...Noćas oko 1:40 u KC Vojvodina primljena je starleta Nataša Šavija sa stravičnim povredama lica i glave...Kako pišu domaći mediji, Nataša je juče otišla na svadbu prijatelja, a nju je kao pratilju poveo Stefan Karić. Usred veselja, u etno selu Vrdnička kula dogodio se užasan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.