Specijalna POŠILJKA za Maju - Paket sa NEOČEKIVANIM SADRŽAJEM napraviće pometnju na kapiji Bele kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 20:05

Specijalna POŠILJKA za Maju - Paket sa NEOČEKIVANIM SADRŽAJEM napraviće pometnju na kapiji Bele kuće

Maja ni ne sluti da će pri otvaranju paketa uslediti pravi šok.
Otac popularne rijaliti učesnice Maje MarinkovićTaki Marinković, oglasio se putem svog profila na društvenoj mreži Instagram.
On je podelio iznenađenje koji su fanovi njegove mezimice priredili i koji će biti isporučeni na adresu u Šimanovcima, kako bi ih ona dobila.
Taki je usnimio kutiju punu slatkiša, tortu, specijalne čokoladice, kao i Majine fotografije. Očigledno je koliko se njena podrška potrudila da je usreći i ulepša boravak u "Eliti". Još uvek nije poznato povodom čega su joj poslali poklone i kad će joj biti ubačeni u Belu kuću, ali je sigurno da će ostati bez teksta kad to bude videla....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.